Đoković: Ima vremena za rekord...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, dan nakon osvajanja rekordne, sedme titule na Australijan openu i 15. na grend slemovima, izjavio je da je logično da razmišlja o rekordima Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Federer je rekorder sa 20 titula na grend slemovima, dok Nadal ima 17.

"Ukoliko nastavim da osvajam titule, to je logično. Osvojio sam poslednja tri, imam ih 15, ali još dva momka su ispred mene. Moj osnovni cilj je da budem posvećen, spreman fizički i mentalno da bih mogao da se takmičim na najvišem nivou narednih godina, a samim tim približim Rodžerovom rekordu", rekao je Đoković novinarima u Botaničkoj bašti u Melburnu, na tradicionalnom fotografisanju, prenosi AP.

Zanimljiv odgovor na isto pitanje dao je Novakov trener Marijan Vajda.

"U dobroj je poziciji da ide još više, sada je na 15, idemo na još jednu, pa još jednu, i još jednu. Jednu po jednu. Svakako da je Novakov dugoročni cilj da pretekne Rafu i Rodžera", poručio je Vajda.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво