Novak za RTS: Perfektno od prvog do poslednjeg minuta

Najbolji svetski i srpski teniser Novak Đoković izjavio je za RTS nakon plasmana u finale Australijan opena da je meč protiv Puja odigrao na perfektan način i da je na terenu odradio sve što je pre meča zamislio.

Novak je do trećeg seta napravio samo dve greške, ali ni sam nije bio svestan o kojoj brojci je reč.

 

"Nisam svestan tačnog broja grešaka, ali sam znao da je on veoma mali", rekao je Đoković.

"Odigrao sam na veoma visokom nivou, sve je bilo savršeno i perfektno od prvog do poslednjeg minuta, sve što sam taktički zamislio, to sam na terenu i ostvario", dodao je srpski teniser.

Novak će se u finalu sastati sa Rafaelom Nadalom, koji je u drugom polufinalu bio bolji od Cicipasa sa 3:0 (6:2, 6:4, 6:0).

Finale prvog grend slema na programu je u nedelju, kada će Đoković rekordni, sedmi put zaigrati u završnom meču Otvorenog prvenstva Australije. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво