Nadal: Đoković je neverovatan, favorit je protiv Puja

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da očekuje zanimljivu i neizvesnu borbu između Novaka Đokovića i Luke Puja za finale Australijan opena, gde čeka boljeg iz tog duela.

Nadal se plasirao u svoje peto finale u Melburnu ubedljivom pobedom nad Grkom Stefanosom Cicipasom od 6:2, 6:4, 6:0.

"Sva polufinala su teška i zanimljiva. Novak je favorit, bio je puno puta u toj poziciji, za razliku od Puja, koji prvi put igra polufinale na grend slemu. Puj ima veliki potencijal, može da pobedi svakog kada igra najbolje što zna. Isto tako, Đoković je neverovatan, biće to težak meč", rekao je Nadal u Melburnu.

Nadal ima dan odmora više u odnosu na Đokovića i Puja, odnosno rivala u finalu u nedelju.

"Sutra ću se smiriti i opustiti, možda nešto obavim van tenisa", poručio je Nadal i pohvalio Cicipasa rečima da ima sve što je potrebno da u budućnosti postane višestruki šampion na grend slemovima.

Kada je reč o igri protiv Cicipasa, Nadal kaže da veruje da može da pruži i bolju partiju.

"Nadam se da mogu da igram bolje od ovoga. Ne znam kako... Ovo je bio sjajan meč. Posle mnogo meseci bez igre, ovaj teren i publika dali su mi veliku energiju", kaže Nadal.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво