Novak za RTS: Nišikoriju želim brz oporavak, odmor dobro došao

Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto mu je Kei Nišikori predao meč zbog povrede. Iako je Novaku žao zbog povrede rivala, za RTS je rekao da mu je dobro došlo to što nije na terenu proveo mnogo vremena i da će biti odmorniji za polufinalni duel protiv Luke Puja.

Svi oni koji su kupili skupocenu kartu za večernji protgram na "Rod Lejver" areni nisu dugo mogli da uživaju u tenisu, ali nama to i ne smeta.

"Nije idealno sportski videti da se protivnik povredi i na taj način završi duel, pogotovo na grend slemu. Želim mu brz oporavak. Što se mene tiče, nakon iscrpljujućeg meča u četvrtom kolu protiv Medvedeva, ovo je definitivno nešto što mi je trebalo - da ne provedem previše vremena na terenu. Imao sam dosta mečeva, sad mi jepotreban oporavak i čuvanje energije za dalje", rekao je Novak novinaru RTS-a.

Svaki put kada je Novak uspevao da se plasira u polufinale, na kraju je i osvajao ovaj turnir.

Polufinale se igra u petak od 9.30 po srednjoevropskom vremenu. Prvi međusobni duel odigraće Novak Đoković i Luka Puj, koji se prvi put u karijeri plasirao među četiri najbolja na nekom grend slemu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи