Titula u dublu za Aleksandru Krunić u Sidneju

Srpska teniserka Aleksandra Krunić osvojila je titulu u dublu na turniru u Sidneju, u paru sa Katerinom Siniakovom i tako napravila najbolju uvertiru pred prvi grend slem u sezoni.

Finalni meč protiv Japanke Hozumi i Poljakinje Rosolske igrao se dva dana, odlagan je zbog kiše, a posle velike borbe u drugom setu, Krunić i Siniakova su izašle kao pobednice i trijumfovale rezultatom 2:0 (6:1, 7:6).

"Bila je ovo jako pozitivna nedelja koja se završila na najbolji mogući način, titulom. Jako nam je drago smo meč, pre svega psihički, zbog odlaganja, uspele da završimo u našu korist i da izađemo kao pobednice. Bilo je dobro što se meč nije nastavio istog dana kad je i počeo, jer nam je energija padala i postale smo umornije. Danas, već u nastavku bile smo mnogo nervoznije jer smo htele da završimo sve u dva seta, super taj brejk je lutrija i pobeđuje onaj ko ima više sreće i hrabrosti u nekim trenucima", prvi su utisci Aleksandre Krunić po završetku meča.

Titula pred prvi grend slem u sezoni, Australijan open, predstavlja pravi vetar u leđa.

"Baš volim da igram sa Katjom, imamo dobru energiju na terenu i možemo da igramo lep dubl zajedno. Veoma mi znači što u Melburn idem sa titulom i da na taj način počnem borbu na prvom grend slemu u sezoni. To mi daje jako puno dodatnog samopozdanja, jer dubl pomaže da se popravi servis, ritern, neki tehnički udarci. Sa pozitivnim emocijama krećemo za Melburn".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво