Božićna čestitka Novaka Đokovića

Novak Đoković čestitao je na svom Tviter nalogu srećan Božić svim pravoslavnim vernicima. "Svima bih poželeo puno sreće, mira, zdravlja, blagostanja... Da vas čuva Bog, da vas čuvaju anđeli u svemu što radite", rekao je Novak.

Novak Đoković čestitao je pravoslavnim vernicima Badnji dan i Božić. Najbolji teniser sveta poželeo je svima sreće, zdravlja, blagostanja i prospreiteta, a onda otkrio da će veći deo Božića provesti u avionu, na putu za Australiju.

"Još sam u Dohi, spremam se za put za Australiju i veći deo Božića provešću u avionu. Ipak, proveo sam Badnje veče sa porodicom, zbog čega sam veoma srećan. Sada je vreme za Australiju i prve grend slem u sezoni", rekao je Novak u čestitki na Tviteru.

On je podsetio na učešće na turniru u Dohi, gde je poražen u polufinalu od Roberta Bautista-Aguta, ali je rekao da mu je utisak nedelje činjenica da je u dublu sa bratom Markom stigao do polufinala.

"Želeo bih svima koji slave Božić 7. januara da poželim mir, ljubav, mnogo energije i ljubavi u okviru porodica i bliskih ljudi. Sve najbolje, vidimo se uskoro u Melburnu", rekao je Novak u video-čestitki.

Nešto ranije Novak je čestitao pravoslavnim vernicima Badnji dan i Božić na srpskom jeziku i poželeo im puno sreće, mira, zdravlja, blagostanja...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво