Nadal će biti spreman za Australijan open

Španski teniser Rafael Nadal oporaviće se od povrede i biće spreman za nastup na Australijan openu, izjavio je direktor gren slema u Melburnu Kreg Tili.

Svetski broj dva propustio je finiš sezone zbog povrede kolena, kada je otkazao polufinale US Opena u toku meča sa Huanom Martinom Del Potrom, a onda i azijsku turneju i masterse u Parizu i Londonu.

"U kontaktu smo, spreman je da se vrati u vrhunsku formu", rekao je Tili.

Nadal je u tom periodu čelo ATP liste prepustio srpskom teniseru Novaku Đokoviću, koji sada ima 1.565 bodova više od velikog rivala.

Predstojeći Australijan open na programu je od 14. do 27. januara naredne godine, a titulu brani Rodžer Federer.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво