Zverev: Novače, drago mi je što si me pustio da pobedim

Aleksandar Zverev čestitao je Novaku Đokoviću na neverovatom povratku u teniski vrh u drugoj polovini sezone i zahvalio mu što ga je "pustio" da pobedi.

Đoković je odigrao najlošiji meč meč na turniru i od početka se videlo da nema dovoljno snage da se suprotstavi mladom nemačkom teniseru, koji je ostvario najveći uspeh u karijeri.

"Neverovatno je to što sam uradio. Prvo, čestitke Novaku na sjajnoj nedelji, kako si odigrao drugu polovinu sezone to je nezabeleženo. Bez obzira što si večeras izgubio meč ja sam ti zahvalan na tome, retko si gubio mečeve poslednjih pet meseci.

Zverev je postao najmlađi teniser koji je osvojio Masters kup od Đokovićevog uspeha 2008. godine, a prvi je Nemac kojem je to pošlo od ruke od Borisa Bekera 1995.

"Igrali smo dva puta ove nedelje i svi znamo kakv si ti igrač ali svi moraju i da znaju kakav si kao osoba, koliko često razgovaramo, ne samo o tenisu, nego i o drugim stvarima. Jako poštujem kako se odnosiš prema meni i drago mi je što si me pustio da pobedim", dodao je Nemac.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво