Novak: Jedan poen je odlučio pobednika

Novak Đoković je nakon trijumfa nad Čilićem i plasmanom u polufinale završnog turnira u Londonu izjavio da mu je drago što je bez poraza završio grupnu fazu, a da je to ostvario zbog odlične koncentracije na meču sa Hrvatskim teniserom.

"Znao sam pre meča da sam se plasirao, znao sam i sa kim ću igrati, tako da sam sa neke strane prišao meču na drugačiji način. Bio sam u ovakvim situacijama ranije, ovo je drugačiji format i treba biti spreman na ovo. I Čilić i ja smo odigrali veoma usresređeno, a jedan poen je odlučio pobednika na meču", izjavio je Đoković.

Novak je na meču postigao čak 31 uzastopni poen na svoj servis, ali toga nije bio potpuno svestan.

"Znam da sam osvojio dva ili tri servis gema sa nulom, ali ne znam tačan broj poena". Ubrzo potom ga je spikerka i obavestila da se radi o cifri o 31 uzastopnom poenu.

"Nije sve samo zbog servisa, već i prvi udarac nakon servisa. Išao sam na preciznost u servisu a ne na brzinu, imao sam dobre servere u grupi i ne mogu da se sa njima takmičim u brzini", dodao je Novak.

Protivnik u polufinalu u subotu od 21.00 čas biće mu Kevin Anderson. 

"Anderson je odigrao najbolju sezonu u karijeri, nastavio je to i na ovom turniru, savladao ubedljivo Nišikorija, znam šta da očekujem od njega u polufinalu", zaključio je Novak.

Polufinalni meč možete pratiti u direktnom prenosu od 21.00 čas na Prvom programu RTS-a. 

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво