Anderson „počistio“ Nišikorija

Južnoafrikanac Kevin Anderson savladao je Japanca Keija Nišikorija sa 2:0 (6:0, 6:1) u meču drugog kola grupe „Lejton Hjuit“ završnog turnira u Londonu i praktično obezbedio plasman u polufinale. Drugi meč ove grupe igra se od 21.00, sastaju se Rodžer Federer i Dominik Tim. Direktan prenos meča je na našem Drugom programu.

Anderson je tako zabeležio drugu pobedu bez izgubljenog seta i došao na korak od polufinala. Nišikori posle trijumfa nad Federerom danas nije ličio na sebe. Japanac nije imao rešenja za igru protivnika, ništa mu nije polazilo za rukom i brzo je morao da položi oružje pred Andersonom.

Anderson je lakše nego što se očekivalo slomio otpor protivnika. Redom je ređao gemove, a Nišikori je jedini gem osvojio na svoj servis u finišu drugog seta.

U poslednjem kolu Anderson se sastaje sa Federerom, a Nišikori igra protiv Tima.

U drugoj grupi mečevi drugog kola igraju se u sredu, sastaju se Đoković i Zverev (15.00 RTS 1) i Čilić protiv Iznera (21.00 RTS 2).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи