Đoković: Tri brejka protiv Džona su pokazatelj dobre igre

Nakon pobede nad Džonom Iznerom na startu turnira u Londonu, Novak Đoković je rekao da mu je drago što je ponovo u "O2 areni" i da je odigrao dobro, što tri napravljena brejka i pokazuju.

"Prvo želim da zahvalim svima koji su došli da gledaju ovaj meč i nadam se da ste uživali. Lepo je vratiti se u 'O2 arenu', obožavam ovo mesto jer sam ovde imao mnogo uspeha, kao i na Vimbldonu."

"Što se meča tiče, bio je odličan. Uspeo sam da napravim tri brejka protiv Džona što je nekada nemoguća misija, ali sam sada bio na pravom mestu u pravo vreme. Sačuvao sam svoje servis-gemove, dobro igrao sa osnovne linije i nisam mu davao mnogo prilika", rekao je Đoković posle meča.

Na pitanje kako se odbraniti od servisa Džona Iznera, koji je protekle sezone ostvario više od 1-200 as udaraca, Đoković je uz osmeh poručio.

"Budite što dalje od osnovne linije i izaberite stranu", rekao je Novak.

Đoković je prošle sezone zbog povrede propustio turnir, a ove godine se vratio kao prvoplasirani na ATP listi.

"Malo sam uživao u periodu bez tenisa tokom oporavka od povrede, ali mi je i nedostajao. Uvek sam isticao da je ovo izuzetan turnir, jedan od najznačajnijih i najveća scena", zaključio je Đoković i dobio ovacije londonske publike.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво