Zverev bolji od Čilića

Nemački teniser Aleksander Zverev savladao je Hrvata Marina Čilića sa 2:0 (7:6, 7:6) u prvom meču "Gustavo Kirten" grupe na Završnom turniru u Londonu.

Zverev je do trijumfa nad Čilićem došao nakon dva sata i devet minuta, veoma neizvesne i zanimljive borbe.

U oba navrata Zverev je osvajao set nakon što je bio bolji u taj-brejku. 

Na početku prvog seta, Čilić je napravio rani brejk koji je održavao do rezultata 5:4. Ipak Zverev je uspeo da se brejkom rezultatski vrati, pa je set otišao u taj-brejk, koji je pripao Nemcu rezultatom 7:5.

U drugom setu viđen je isti scenario, ponovo je Čilić prvi došao do brejka, vodio 4:3, ali je već u narednom gemu Zverev izjednačio. 

Oba tenisera držala su do završnice drugog seta svoj servis, ponovo se igrao taj-brejk koji je pripao Zverevu, ovoga puta ubedljivo (7:1).

Zverev je upisao prvu pobedu na Završnom turniru u grupi "Gustavo Kerten", u kojoj se nalazi i Novak Đoković, koji će od 21.00 čas igrati svoj meč protiv Iznera. 

Đokovićev meč možete pratiti na Prvom programu RTS-a, RTS Planeti, a tok na našem portalu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво