Novak protiv Hačanova za titulu u Parizu

Najbolji teniser Srbije, a od ponedeljka i celog sveta Novak Đoković od 15.00 časova igra finale Mastersa u Parizu protiv Rusa Karena Hačanova. Meč možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, putem lajv strima na RTS Planeti a lajv-blog na našem portalu.

Biće to drugi duel srpskog i ruskog tenisera, nakon što je Novak prvi međusobni okršaj dobio ove godine na Vimbldonu sa maksimlanih 3:0 u setovima (6:4, 6:2 i 6:2).

Hačanov, trenutno 18. igrač na ATP listi, imao je odličnu nedelju u glavnom gradu Francuske i redom dobijao Krajinovića, Ebdena, Iznera, Zvereva i u polufinalu Dominika Tima.

Ipak, u finalu će mu protivnik biti najteži mogući, novi-stari broj jedan svetskog tenisa i čovek koji je u seriji od 22 trijumfa – Novak Đoković.

Srpski as je u fenomenalnom meču u posle tri seta i tri sata bio bolji od Federera i želi da novim trofejom obeleži povratak na prvo mesto na svetu (Đoković će od ponedeljka biti i zvanično broj jedan bez obzira na ishod finala).

Direktan prenos ovog duela iz pariske dvorane "Bersi" možete pratiti na Prvom proogramu RTS-a od 15 časova, lajv strim je na RTS Planeti, a lajv-blog na našem Internet portalu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво