Đoković protiv Džumhura nastavlja „osvajanje“ Pariza

Novak Đoković igra protiv Damira Džumhura iz BiH u osmini finala mastersa u Parizu. Susret počinje oko 13.00 časova. Direktan prenos je na Prvon programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

Novak Đoković će, bez obzira na to šta uradi do kraja turnira, od ponedeljka ponovo biti prvi teniser sveta. Rafael Nadal se zbog povrede povukao sa turnira u Parizu, što je značilo da je Novak na ovom takmičenju napravio korak više od velikog rivala. A toliko mu je bilo potrebno kako bi se ponovo popeo na tron.

U nastavku turnira će imati jednu brigu manje, a nova prepreka koja mu stoji na putu ka petoj tituli u čuvenoj dvorani "Bersi" dolazi iz BiH.

Sa Damirom Džumhurom se do sada sastajao dva puta i u oba meča je bio bolji. I u ovaj treći ulazi kao favorit, sa željom da nastavi seriju pobeda koja treje od starta Mastersa u Sinsinatiju.

Meč Đokovića i Džumhura drugi je na programu u četvrtak, a početak se očekuje oko 13.00 časova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи