Dejli telegraf: "Tipsarević liči na dobrog studenta".

Britanski listovi posvećuju pažnju teniserima Srbije Jeleni Janković i Janku Tipsareviću, koji uspešno učestvuju na ovogodišnjem Vimbldonu.

"Ako se Jankovićićeva u meču sa Tamarinom Tanasugarn bude osećala fizički spremnom da ne poklekne u nastojanju da se domogne pobede na Vimbldonu i postane broj jedan na svetu, to će biti zbog odluke koju je donela ove godine - ili će značajno poboljšati kondiciju ili će rizikovati da nikada ne ostvari željenu ambiciju", piše "Gardijan".

Kako se navodi, Jankovićeva je smanjila obaveze, našla novog trenera i uspela da bude jedan od onih srećnika među teniserima čija je baza relativno blizu travnatih vimbldonskih terena.

"Dejli telegraf" pažnju posvećuje Tipsareviću za koga tvrdi da sa bradom i naočarima crnog okvira podseća pre na nekoga na koga može da se naleti u univerzitetskoj bibilioteci ili studenskom klubu, nego u drugoj nedelji Vimbldona.

"I dok drugi teniseri svoje čitalačke potrebe mahom zadovoljavaju programom filmova u avionu ili hotelskim jelovnikom, 24-godišnji Beograđanin druži se sa Ničeom, Dostojevskim i Geteom. I ako mu u ponedeljak pođe za rukom da pobedi Nemca Rajnera Šutlera, Tipsarević bi mogao da dospe i do polufinala", piše "Dejli telegraf".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи