Ćorić nadigrao Federera za finale

Hrvatski teniser Borna Ćorić priredio je iznenađenje i savladao Rodžera Federera 2:0 (6:4, 6:4) u drugom polufinalnom meču Masters turnira u Šangaju. U finalu Ćorić će se nadmetati sa Novakom Đokovićem koji je ubedljivo savladao Sašu Zvereva.

Prošlogodišnji šampion turnira Rodžer Federer nije uspeo da dođe do prilike da odbrani titulu jer ga je u polufinalu zaustavio raspoloženi Borna Ćorić.

Već na samom startu prvog seta Borna je iskoristio prvu priliku za brejk i vođstvo koje je potom sačuvao i pretvorio u osvajanje prvog seta sa 6:4.

Potom je i u drugom setu nastavio sigurnom igrom, čak i novim brejkom na samom startu. Rodžer Federer nije uspeo da opravda ulogu favorita u ovom meču i Borna Ćorić je sa 6:4 u drugom setu došao do pobede koja ga vodi u finale.

Za titulu na turniru u Šangaju Borna Ćorić će se boriti sa Novakom Đokovićem koji je u prvom polufinalu za samo sat vremena igre ubedljivo savladao Sašu Zvereva.

Đoković i Ćorić su do sada igrali dva puta i u oba puta je pobede odneo Srbin u dva seta, ove godine u Monte Karlu i prošle u Madridu.

Meč je na programu sutra od 10.30 po srednjeevropskom vremenu uz direktan prenos na RTS-u, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи