Počinje teniski duel Srbije i Indije

Srpski teniser Laslo Đere prvi izlazi na teren sa Indijcem Ramkumarom Ramanatanom u duelu reprezentacija Srbije i Indije u borbi za plej of Svetske grupe Dejvis kupa 2018. Njihov meč počinje u 14.00, a potom se u drugom meču sastaju Dušan Lajović i Prajneš Gunesvaran. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

U Sportskom centru Ibar u Kraljevu sve je spremno za početak duela teniskih reprezentacija Srbije i Indije, što je reporteru RTS-a potvrdio i Aleksandar Bolić, sportski direktor Teniskog saveza Srbije. 

U subotu u podne na programu je meč u dublu u kome će se Nikola Milojević i Danilo Petrović sastati sa Sriramom Balajiom i Rohanom Bopanom.

U nedelju se igraju preostala dva singla u kojima se sastaju Lajović sa Ramanatanom i Đere sa Gunesvaranom.

Direktan prenos današnjih mečeva je na Prvom programu RTS-a od 14.00, strim je na RTS Planeti, a tok meča možete pratiti na našem portalu.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво