Emotivni Novak: Vera je ono što me guralo kroz teške trenutke

Najbolji srpski sportista i teniser Novak Đoković obratio se javnosti emotivnom porukom na Instagramu u kojoj je istakao da mu je na putu povratka i uspeha najviše pomogla vera.

Novak je posle Vimbldona i prvog trijumfa u Sinsinatiju nedavno slavio i na Ju-Es openu i u velikoj formi ulazi u finiš sezone.

On je na svojim profilima na društvenim mrežama, pre svega na Instagramu, podelio svoje viđenje poslednjih nekoliko meseci:

"Pre nego što podelim sa vama najdublje misli, želim da vam se zahvalim na ljubavi i podršci u teškim trenucima, ali i tokom ovih dobrih. To mi znači mnogo jer znam da nije bilo lako držati se uz mene kada stvari nisu bile jasne. Hvala vam! 

Neverovatno je najčešći način objašnjavanja izuzetnog uspeha. Za mene taj izraz negira najsnažnije emocije koje mogu imati - veru. Sve ovo vreme, vera je ono što me guralo kroz teške trenutke, bol, nesigurnost. 

Bio sam zaglavljen u nekoj tački i preplavljen mnoštvom informacija. A rezultata nije bilo. Svi su nudili svoje mišljenje i savet šta da radim i šta mi se dešava, a ne mogu da kažem da ih nisam čuo. 

Jesam. Povremeno sam bio zbunjen. Ali jedna me stvar držala, terala da idem dalje, vera u sebe, svoje sposobnosti, veštine, talenat i otpornost. Verovanje da sam stvoren za ovo. 

Najveća pouka iz ovih proteklih meseci je da neverovatno ne postoji. Granice ne postoje. Kada to shvatiš, možeš da uspeš u životu. Kada pokažete svoju hrabrost, samopouzdanje i veru, već ste pobednik bez obzira na rezultat. 

Vaš karakter prevladava i gradite svoje navike i vaše navike vas dovode korak bliže vašim ciljevima. Dakle, dragi prijatelji, prihvatite nevolue i verujte u snagu vere. Može vas odvesti bilo gde. 

Volim vas sve. Idemoooo", napisao je Novak uz fotografije sa svojim timom.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи