Počele pripreme teniske reprezentacije u Kraljevu

Teniska reprezentacija Srbije održala je prvi trening u dvorani sportskog centra „Ibar“ u Kraljevu gde će od 14. do 16. septembra igrati sa selekcijom Indije za plej of Svetske grupe Dejvis kupa 2018. Atmosfera u timu Srbije je na visokom nivou iako Selektor Srbije Nenad Zimonjić neće moći da računa na najjači sastav selekcije.

Na teren sportskog centra „Ibar" u Kraljevu izašli su Dušan Lajović, Laslo Đere, Nikola Milojević, Peđa Krstin i Danilo Petrović.

Selektor Srbije Nenad Zimonjić neće moći da računa na najbolje plasiranog igrača Srbije Novaka Đokovića, kao ni na Filipa Krajinovića, jer se nije oporavio od povrede ramena.

Teniska reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Indije od 14. do 16. septembra u Kraljevu u duelu za plej of Svetske grupe Dejvis kupa 2018.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво