Jelenu više brine igra, nego povreda

Posle dosta problema u duelu protiv Karoline Voznijački, Jelena Janković uspela je da se plasira u osminu finala grend slem turnira u Vimbldonu. Treća teniserka sveta izjavila je da nema bojazni da će zbog povrede kolena propustiti meč četvrtog kola protiv Tajlanđanke Tamarin Tanisugarn.

Jankovićeva je povredila ligamente kolena u drugom setu meča protiv Voznijački i jedno vreme je igrala sa steznikom, ali ga je u toku trećeg seta skinula.

"Lekar mi je rekao da to nikako ne radim, jer rizikujem mnogo težu povredu. Međutim, sa steznikom nisam mogla normalno da se krećem, a želela sam pobedu po svaku cenu. Na kraju je sve ipak isplao kako treba", rekla je Janković.

Iako će iz predostrožnosti naša teniserka danas otići na snimanje noge, ona kaže da će do ponedeljka sve biti u redu.

"Sada mi je koleno dosta otečeno, ali ne verujem da ću imati problema da sutra igram. Ništa nije slomljeno i dan pauze trebalo bi da bude dovoljan da se povreda sanira", rekla je Jelena Janković i dodala da je u ovom trenutku više brine igra, nego povreda.

"Nikako nisam zadovoljna onim što sam prikazala, posebno u prvom setu kada sam napravila neverovatno mnogo grešaka. Po jakom vetru bilo mi je veoma teško da uđem u pravi ritam, ali je ipak ohrabrujuće što sam uspela da stignem do pobede uprkos činjenici da sam daleko od svog maksimuma", rekla je Janković.

Treća teniserka sveta plasmanom u polufinale mogla bi da preuzme prvu poziciju na VTA listi, ali kaže da o tome uopšte ne razmišlja.

"Pokušavam samo da uživam u tenisu i da igram najbolje što mogu. Ne želim da se preokupiram mislima o bodovima i plasmanu, niti razmišljam o tome ko je pobedio, a ko izgubio", rekla je srpska teniserka.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи