Đoković: Fantastičan meč, hvala srpskim navijačima

Neposredno posle osvajanja turnira u Sinsinatiju, jedinog koji mu je nedostajao za "zlatni masters", Novak Đoković je rekao za RTS da je odigrao fantastičan meč i zahvalio srpskim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu.

Đoković je u finalu savladao Federera sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:4, za 90 minuta igre. 

Posle meča, dopisniku RTS rekao je sledeće:

"Fantastičan meč, najbolje moje izdanje u toku ove nedelje, u toku ovog turnira, u najboljem mogućem trenutku. Imao sam dosta tesnih mečeva, mečeva u kojima sam morao da se vraćam jer sam bio u zaostatku u poslednja tri meča, i protiv Dimitrova, i protiv Raonića, i protiv Čilića. Nekako iz iskustva i situacija koje sam imao na turnirima, imao sam takve mečeve i vraćao se iz zaostataka i obično posle toga u finalima najbolje igrao tenis. Nadao sam se da će i ovoga puta biti isti slučaj, i tako se i pokazalo. Zaista sam jako ponosan i srećan, ispunjen i zahvalio bih se svim našim ljudima, bilo je puno na tribinama i bili su jako glasni, stvarno fantastično. Atmosfera koja nije baš tipična u većini slučajeva i mečeva, bilo je kao da se igra Dejvis kup", rekao je Đoković. 

Đoković se ovom pobedom popeo na šesto mesto ATP liste.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи