Đoković sa Federerom u finalu Sinsinatija

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković u svom šestom finalu turnira u Sinsinatiju sastaje se sa Rodžerom Federerom. Direktan prenos na Prvom programu RTS-a je oko 22.30 po našem vremenu, strim je na RTS Planeti, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Đoković je do svog šestog finala na ovom turniru došao posle žestoke i dramatične borbe sa Marinom Čilićem koga je savladao sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:3.

Na drugoj srani, Rodžer Federer je do svog osmog finala u Sinsinatiju stigao posle predaje meča Belgijanca Davida Gofana zbog povrede pri rezultatu 1:0 u setovima za Švajcarca i 1:1 u drugom setu.

Za jedini trofej iz serije 1000 koji mu nedostaje u bogatoj kolekciji naš najbolji teniser će se u finalu sresti po četvrti put sa Rodžerom Federerom. U prethodna tri duela trofej je podigao Švajcarac.

Dvojica večerašnjig rivala su stvarala istoriju svetskog tenisa i u bogatoj karijeri do sada su 45 puta odmeravali snage, ali se čak više od dve poslednje godine nisu sreli na terenu. Zadnja dva duela odigrana 2015. i 2016. dobio je Đoković i poveo sa 23:22 u međusobnim duelima.

Ukoliko Novak Đoković večeras pobedi postaće prvi igrač u istoriji sa tzv. Zlatnim mastersom.

Finalna borba Đokovića i Federera na turniru u Sinsinatiju počinje oko 22.30 po našem vremenu uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи