Krajinović za RTS: Očekujem bolju igru na Ju-Es openu

Filip Krajinović, posle poraza od Ribina Hasea u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju, rekao je za RTS da će se žaliti zbog suđenja, ali i da će se što bolje pripremiti za Ju-Es open, gde očekuje bolje igre.

"Mislim da sam igrao bolje nego prošle nedelje, polako ulazim u formu. Malo mi je pala energija u trećem setu, što je on iskoristio. Jako mi je žao, mislim da sam igrao bolje ceo meč. Ali, preokrenulo se na njegovu stranu. Par loših odluka sudija, koje su bile neverovatne. Sigurno ću se žaliti zbog toga, ali šta je tu je. Idem dalje, pripremam se za Ju-Es open i nadam se da ću tamo bolje igrati", rekao je Krajinović za RTS.

Utisci o Mastersu u Sinsinatiju su pozitivni. 

"Ja nisam ljubitelj ovako brzih podloga. Ali, lepa je organizacija i dobra priprema pred Ju-Es open. Svima nama je to najbitnije. Imaću desetak dana da se pripremim, da radim na sebi i nadam se dobrim rezultatima tamo", rekao je Filip.

Krajinović još nije odlučio da li će igrati još jedan turnir pred američki grend slem, a u Njujorku očekuje dobar turnir.

"Za početak očekujem da pobedim prvo kolo. Zbog povreda nisam mogao da igram puno ove godine, to me sad nekako i košta svih tih poraza. Moram da se borim, očekivanja su uvek velika", kaže Krajinović.

Filip kaže da ima dobru saradnju sa Novakom Đokovićem.

"Mi smo drugari na van terena i na terenu. On je izuzetan momak i želim mu sve najbolje", završio je Filip Krajinović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво