Nadal se povukao sa turnira u Sinsinatiju

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal nakon osvajanja turnira u Torontu odlučio je da preksoči naredni veliki turnir, masters u Sinsinatiju.

On je obavestio organizatore tog turnira da ipak neće igrati jer želi da se odmori i sačuva za nastavak sezone, odnosno za Ju-Es open.

"Veoma mi je žao što neću igrati u Sinsinatiju ove godine. Ne postoji drugi razlog od lične brige za telo kako bih ostao zdrav i osećao se kao sada. Zahvalan sam turniru i mom prijatelju Andreu Silvu (direktor), koji je razumeo moju situaciju. Tužan sam zbog sjajnih navijača u Sinsiju koji mi uvek daju veliku podršku. Siguran sam da ćemo se videti sledeće godine", rekao je Nadal.   

Povlačenje Nadala znači i lakši put do trofeja za Novaka Đokovića, pošto je po projekcijama njihov novi duel bio moguć već u četvrtfinalu.

Nadala će u žrebu zameniti "srećni gubitnik" iz kvalfikacija.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво