Đoković: Bilo je sumnje u moj povratak, trava je i dalje ukusna

Novak Đoković se posle dodele trofeja na Vimbldonu prvo zahvalio Andersonu na sjajnom meču. Srpski teniser je dodao da je na trenutke sumnjao da može da se vrati na vrhunski nivo tenisa. Što se tiče trave, našalio se da je i dalje dobrog ukusa i da se počastio duplom porcijom.

Đoković je uputio reči hvale i čestitke svom protivniku u finalu, Južnoamerikancu Andersonu.

"Bio je izuzetan, taj niz pobeda, četvrt i polufinale, pobeda nad Federerom, mnogo sati na terenu. Možda u prva dva seta nije bio najbolji, ali je očigledno bio bolji u trećem i imao sam sreću da se provučem i zaista mu čestitam i želim sve najbolje", rekao je Đoković nakon meča.

Novak je izjavio da je najteži period karijere iza njega.

"Lako je sada pričati o periodu koji je iza mene. Morao sam da verujem u sebe, dugujem veliku zahvalnost svom timu koji me je podržavao u periodu kada nije bilo lako. Bio sam odsutan šest meseci, prvi put se suočio sa teškom povredom. Imao sam sumnje da li ću moći da se vratim ovom nivou. Nema lepšeg mesta na svetu da napravim povratak. Ovaj pehar sam sanjao još kao mali dečak i zbog toga on meni toliko znači", izjavio je srpski teniser.

Đoković se potom našalio da je trava na Centralnom terenu i dalje ukusna i da se sada "počastio duplom porcijom".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво