Đoković protiv Hačanova za četvrtfinale Vimbldona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaje se sa Rusom Karenom Hačanovom u meču osmine finala Vimbldona. Njihov meč je treći po redu na Terenu broj jedan, oko 20.00. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

19.45 - Završen je i drugi meč na Terenu broj jedan. Anderson je savladao Monfisa sa 3:1 (7:6, 7:6, 5:7, 7:6). Očekujemo da se uskoro na terenu pojave Đoković i Hačanov.

16.00Završen je prvi meč na terenu broj jedan, Anđelika Kerber je savladala Belindu Benčić sa 2:0. Na teren izlaze Monfis i Anderson.

Novak nakon pobeda nad Sandgrenom, Sebaljosom i Edmundom želi da nastavi sa dobrim partijama na Vimbldonu i protiv Kačanova.

Ruski teniser je u meču šesnaestine finala imao dva seta zaostatka protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa, ali je na maestralan način uspeo da se vrati i pobedi sa 4:6, 4:6, 7:6, 6:2, 6:1.

Đoković je trenutno 21. na ATP listi, dok Hačanov zauzima 40. poziciju. Biće to njihov prvi međusobni okršaj u karijeri.

Ukoliko savlada ovu prepreku Đoković će u borbi za polufinale igrati protiv Japanca Keija Nišikorija, koji je savladao  Letonca Ernesta Gulbisa sa 3:1 (4:6, 7:6, 7:6, 6:1). 

Njihov duel je postavljen kao treći na Terenu broj jedan. Prvo je na programu duel ženskog singla između Nemice Angđelike Kerber i Belinde Benčić iz Švajcarske, on počinje u 14 časova. Potom na teren izlaze Francuz Gael Monfils i Južnoafrikanac Kevin Anderson. Poslednji meč na ovom terenu igraju Đoković i Hačanov. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a i RTS Planeti.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи