Đoković: Samo nezgodan pokret

Novak Đoković je zadovoljan nakon trijumfa nad Sebaljosom (3:0). Što se tiče povrede rekao je da nije ništa strašno, da je upitanju samo nezgodan pokret, prenosi portal "Novosti".

„Imao sam neki loš pokret i to se odrazilo na koleno. Osećao sam bol do kraja meča, radio sam neke provere. Tetive su ok, ništa strašno, jer bi se u suprotnom povukao", kaže Đoković.

"Imao sam neki loš pokret i to se odrazilo na koleno. Ne deluje kao nešto strašno. Videćemo sutra (petak) na treningu kako se osećam. Osećao sam bol do kraja meča, radio sam neke provere. Tetive su ok, ništa strašno, jer bih se u suprotnom povukao. Nadam se da će biti sve ok", kaže Đoković koji je pričao i o svojoj igri protiv Sebaljosa i o terenu broj 2 i dodao:

"Zadovoljan sam servisom. Naravno kada imaš deset i više asova na travi to pomaže i taj osećaj nemam previše često u poslednje vreme. Lepo je imati te lake poene. Sa druge strane nikad nisam igrao na terenu 2, ali to mi ne smeta. Interesatno je bilo. Posebno dolazak do terena", kaže Novak Đoković.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи