Đoković preko Šardija do finala sa Čilićem

Đoković – Šardi 2:0 (7:6, 6:4). Novak Đoković savladao Francuza Žeremija Šardija i plasirao se u finale Kvinsa, gde ga očekuje duel sa hrvatskim teniserom Marinom Čilićem.

Još jedan odličan meč Novaka Đokovića. Posle malo uzbuđenja u prvom setu koji je naš teniser dobio u taj-brejku. U drugom setu je konstantno pretio i u devetom gemu uspeo da oduzme servis protivniku, a potom na svoj servis stavio tačku na ovaj meč.

Ravnopravna igra u prvom setu. Dovoljan je podatak da nije viđena nijedna brejk lopta. Najveća borba vodila se u poslednjem gemu na servis Šardija. Međutim, sve što je Novak uspeo su tri izjednačenja, pa je set rešen u taj-brejku.

Naš teniser je uspeo da stekne dva mini-brejka prednosti. Šardi uspeva da vrati jedan, ipak Đoković koristi treću set loptu za 7:5 u taj-brejku.

Novak je nastavio sa sjajnim servisima i u drugom setu. Na protivnikov je konstantno pretio. U petom i sedmom gemu propustio je po jednu brejk šansu. U devetom je uspeo da iskoristi svoju šansu i oduzeo servis protivniku. Potom je bio siguran na svoj servis i stavio tačku na ovaj meč.

Tok meča:

17.32 - Kraj meča. Đoković je siguran na svoj servis i stavlja tačku na ovaj meč - 6:4 u drugom setu.

17.29 - U Narednom gemu naš teniser oduzima servis protivniku i ima priliku da na svoj servis reši meč u svoju korist - 5:4.

17.26 - Đoković osvaja gem bez izgubljenog poena - 4:4.

17.22 - Novi servis Šardija i ponovo Đoković osvaja brejk priliku. Ne koristi je i Šardi osvaja gem - 3:4. 

17.10 - U petom gemu drugog seta Novak propušta prvu brejk šansu na meču. Šardi uspeva da se izvuće - 2:3.

16.58 - Oba tenisera osvajaju svoje servise na startu drugog seta - 1:1.

16.52 - Novak osvaja prvi set u taj brejku. Đoković je stekao dva mini-brejka prednosti, da bi protivnik uspeo da vrati jedan. Ipak, naš teniser koristi treću set loptu i dobija set - 7:5 u taj-brejku.

16.44 - Set će biti rešen u taj-brejku. 

16.30 - Teniseri sigurni na svoje servise, još nije viđena nijedna brejk lopta - 4:4.

16.15 - Oba tenisera osvajaju servise bez izgubljenog poena - 3:2.

16.08 - Nakon što je francuz osvoji svoj servis, Novak osvaja gem sa nulom - 2:1.

16.03 - Đoković bez problema osvaja uvodni gem - 1:0.

16.00 - Počeo je meč...

15.55 - Meč će servisom otvoriti Novak Đoković

15.42 - Čilić je savladao Kirgiosa 2:0 po setovima 7:6, 7:6 i plasirao se u finale. Uskoro očekujemo da se na terenu pojave Đoković i Šardi.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво