Prva titula za Aleksandru Krunić, trijumf u Hertogenbošu

Aleksandra Krunić osvojila je svoju prvu VTA titulu pobedom nad Kirsten Flipkens iz Belgije sa 2:1 (6:7, 7:5, 6:1) u finalu turnira u Hertogenbošu.

Posle velike borbe i preokreta Aleksandra Krunić je uspela da savlada Flipkensovu i osvoji svoju prvu VTA titulu u karijeri. Meč je trajao dva sata i deset minuta.

Izuzetno uzbudljiv meč. Prvo je protivnica imala brejk prednosti. Međutim, naša teniserka je uspela da preokrene i ona je došla do brejka prednosti. Protivnica uspeva da vrati brejk i uvede set u taj-brejk. U ovom periodu Belgijanka je bila znatno koncentrisanija i dobila ga sa 7:0.

U drugom setu ponovo je protivnica prva stigla do brejka i povela sa 2:1. Naša teniserka uspeva da vrati brejk za izjednačenje 4:4. Već u narednom gemu protivnica dolazi do nove prednosti i prilike da servisom reši meč. Ipak, naša teniserka uspeva da preokrene rezultat i uz dva brejka veže tri gema i dobije drugi set sa 7:5.

Treći set doneo je znatno bolju igru Krunićeve, koja je protivnici dozvolila da osvoji samo jedan gem - 6:1 u trećem setu.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво