Nadal se povukao sa turnira u Kvinsu

Rafael Nadal neće učestvovati na turniru u Kvinsu, koji se igra u sklopu priprema za treći grend slem u sezoni – Vimbldon.

Najbolji teniser sveta i pobednik ovogodišnjeg Rolan Garosa, Rafael Nadal, obavestio je organizatore da neće učestvovati na turniru u Kvinsu.

"Kvins je sjajan događaj, imam lepe uspomene iz 2008, kada sam osvojio titulu, i želeo sam da se vratim ove godine, ali iza mene je duga sezona na šljaci. Želeo bih da se izvinim organizatorima turnira i navijačima koji su se nadali da me vide kako igram, ali razgovarao sam sa doktorima i moram da poslušam svoje telo", objavio je Nadal.

Još nije poznato da li će Nadal učestvovati na trećem grend slemu u sezoni, Vimbldonu.

"Teško mi je trenutno da razmišljam o Vimbldonu. Sezona na šljaci je bila duga i teško mi je pala na mentalnom planu. Igrao sam maltene svaki meč koji može da se igra tokom sezone na zemljanoj podlozi, tako da su ova dva meseca za mene bila baš zahtevna", rekao je Nadal.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво