Đoković se u Kvinsu sprema za Vimbldon

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković učestvovaće na turniru u Kvinsu koji počinje 18. juna. Srpski šampion je potvrdio da će nadmetanja na ovom turniru biti odlična priprema pred početak turnira u Vimbldonu.

Novak Đoković je dobio specijalnu pozivnicu za turnir u Kvinsu, koji počinje 18. juna, a na svom zvaničnom sajtu potvrdio je učešće i istakao da će mu to biti odlična priprema za Vimbldon.

"Radujem se učešću na turniru u Kvinsu. Nakon uzbudljivih turnira u Rimu i Parizu, okrećem se novim izazovima. Trava je retka i posebna podloga, tako da sam srećan što ću imati mogućnost da se takmičim na ovom vrlo jakom turniru koji će mi ujedno biti i odlična priprema za Vimbldon", istakao je Đoković.

On je dodao da će sa njim u Londonu biti Marjan Vajda i Gephard Fil Grič.

"To je ono što me dodatno raduje. Za sada smo se samo dogovorili o naredna dva turnira, pa ćemo videti kasnije o planovima", rekao je Đoković.

Đoković je, na kraju, zahvalio svima koji nastavljaju da ga podržavaju: "Osećam vašu pozitivnu energiju i podršku i jako sam zahvalan na tome."

Đoković je najbolji rezultat u singlu na Kvinsu ostvario pre deset godina, kada je došao do finala, a 2010. godine je u paru sa Džonatanom Erlihom osvojio svoju jedinu titulu u dublu.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво