Mali napredak Đokovića, Krunićeva nije više među 50 najboljih

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je na novoj ATP listi popravio plasman za jednu poziciju i sada je 21. igrač sveta. Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nije više među 50 najboljih.

Filip Krajinović je pokvario plasman za dva mesta i trenutno je 29, dok je Dušan Lajović napredovao dve pozicije i sada je 58. igrač sveta.

Za dva mesta plasman je pokvario i Viktor Troicki, trenutno 93. teniser sveta, odmah iza Lasla Đerea, koji je napredovao devet mesta i postao peti teniser iz Srbije među najboljih 100 igrača na svetu.

Na vrhu nije bilo promena, šampion Rolan Garosa Rafael Nadal vodi ispred Rodžera Federera, Aleksandra Zvereva, Huana Martina del Potra i Marina Čilića.

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nije više među 50 najboljih, pošto je na novoj VTA listi pokvarila plasman za osam mesta i sada je 55. na svetu.

Nina Stojanović je "skočila" za četiri pozicije i trenutno je 219, dok je Olga Danilović napredovala za pet pozicija i trenutno je 224.

Ivana Jorović je pala za čak 19 mesta i trenutno je 229, a veliki skok, od 26 pozicija, ostvarila je Dejana Radanović na 245. mesto.

Na vrhu je šampionka Rolan Garosa, Rumunka Simona Halep, iza Karoline Voznjacki, Garbinje Muguruze i Sloun Stivens, koja je, zahvaljujući plasmanu u finale u Parizu, skočila sa 10. mesta na četvrto.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи