Nadal i Tim igraju za titulu u Parizu

Španski teniser Rafael Nadal i Austrijanac Domink Tim igraju u finalu Rolan Garosa. Prenos je na Prvom programu u 15 časova.

Rafa, više puta krunisani kralj pariske šljake, igra za svoju 11. titulu na Rolan Garsosu, dok je Tim u svom prvom grend slem finalu.

Sa obe strane pred finale stizale su lepe reči na račun protivnika.

"Dominik Tim je neverovatan igrač. Pobedio me je ove godine u Madridu i igra veoma snažno. Moraću da popravim igru i da u nedelju prikažem svoj najbolji tenis. Verujem da ću biti spreman za finale. Očekujem da će biti teško, ali ću se boriti do poslednjeg poena", poručio je Nadal. 

"Rafa je favorit protiv bilo koga da igra. Ali, znam kako da igram protiv njega. Imam plan. Ako želim da dobijem, pokušaću da igram na isti način kao u Rimu i Madridu", rekao je Austrijanac.

Nadal i Tim su se do sada sastajali devet puta i šapnski as ima bolji skor - 6:3. 

Direktan prenos mela je od 15 časova na RTS 1. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара