Novak na kvalifikanta, težak put za Lajovića

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu Rolan Garosa sastaće se sa kvalifikantom, dok su mu potencijalni rivali u nastavku takmičenja u zavisnosti od plasmana biti Ferer, Bautista-Agut, Dimitrov, Gofan, Karenjo Busta. Rafael Nadal nalazi se u drugoj polovini žreba. Dušan Lajović se u prvom kolu sastaje sa Veselim.

Potencijalni rivali u četvrtfinalu bili bi Gofan ili Karenjo-Busta, dok bi rivali u polufinalu mogli biti Tim ili Zverev.

Novak u prvom kolu igra protiv Kvalifikanta, dok bi rival u drugoj rundi najverovatnije trebalo da mu bude Ferer, koji takođe snage odmerava sa igračem iz kvalifikacija.

Dušan Lajović ne može da se pohvali preteranom srećom u žrebu za Rolan Garos, pošto se u prvom kolu sastaje sa Jirijem Veselim, dok bi u drugom potencijalni rival mogao biti Aleksandar Zverev.

Laslo Đere će za protivnika imati kvalifikanta, dok se Viktor Troicki sastaje sa Dimitrovim.

Rolan Garos počinje 27. maja u nedelju, a titulu brani Rafael Nadal. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво