Mari se prijavio za Vimbldon, najbolji konačno na okupu

Endi Mari trebalo bi da nastupi na ovogodišnjem Vimbldonu, iako ne igra već skoro godinu dana. Za treći grend slem u sezoni prijavili se i Rafael Nadal, Rodžer Federer i Novak Đoković.

"Velika četvorka" ponovo na okupu! Organizatori Vimbldona objavili su listu igrača koji su se prijavili za učešće na trećem grend slemu u sezoni, a na njemu se, osim Nadala i Đokovića, nalaze Endi Mari i Rodžer Federer.

Britanac se oporavlja od operacije kuka, a nije igrao gotovo godinu dana, od prethodnog Vimbldona, pa je Mariju velika želja da bude spreman za 2. jul, kada počinje "njegov" grend slem.

Švajcarac je "preskočio" masterse na šljaci, verovatno će nastupiti na Rolan Garosu, a potom i u Velikoj Britaniji.

Rafael Nadal i Rodžer Feder, kao prva dvojica na ATP listi, potvrdili su učešće u Londonu, a u konkurenciji će biti i Novak Đoković (22. na listi) i Sten Vavrinka (24).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се