U stilu „Ratova zvezda“ Đoković poželeo Mariju brz povratak

Nekada broj jedan Endi Mari najavio je povratak na teren. Na svoj način Novak Đoković mu je poželeo da što pre zaigra. Nećemo dozvoliti da o našim mečevima pričaju u davno prošlom vremenu, poručio je Novak.

„Napred, Endi. Ne možemo im dozvoliti da o našim mečevima govore kao o nečemu što je 'bilo odavno', Neka 'Sila' bude s tobom u oporavku, prijatelju", napisao je Đoković na Tviteru.

Mari se ne takmiči od Vimbldona, a prema planovima, na teren bi mogao da se vrati neposredno pred ovaj turnir. Endi je imao velikih problema sa kukom i u januaru se odlučio za hiruršku intervenciju.

Britanac je najavio da trebalo da se pojavi na turniru Libema open u Holandiji, koji počinje 11. juna. Posle ovog turnira učestvovaće na Kvinsu, a sve u pripremi za Vimbldon.

"Radujem se što ću se vratiti na turniru na travi i što ću igrati u Rozmalenu prvi put u karijeri. Čuo sam mnogo lepih stvari o tom turniru i tereni bi trebalo da budu dobri. Biće to odlična priprema za nastup na Vimbldonu", rekao je Mari.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво