Đoković: Trudim se i verujem da ću se vratiti u formu

Srpski teniser Novak Đoković priznao je da u ovom trenutku nije moguće da se vrati u staru formu, ali da se trudi da ponovo bude na visokom nivou. Đoković je u Majamiju izgubio od Francuza Benoe Pera sa 6:3, 6:4 i doživeo treći poraz u nizu, što mu se nije dogodilo još od 2007. godine.

"Trudio sam se, ali nije išlo. Ne osećam se dobro kada igram na ovaj način, želim da igram prema očekivanjima, ali u ovom trenutku to nije moguće. Izgubio sam od boljeg tenisera", rekao je Đoković posle eliminacije u drugom kolu turnira na Floridi.

Nekadašnji svetski broj jedan ističe da je Per zasluženo slavio pobedu.

"Dobro sam otvorio meč, prvih šest gemova, a onda sam ostao bez gasa. Per je odlično servirao, nisam uspeo da ga slomim i bilo je veoma brzo", naglasio je Đoković.

Đoković je poslednji put pobedio pre više od dva meseca, kada je savladao Španca Alberta Ramos-Vinjolasa u osmini finala Australijan opena.

"Pokušavam da se vratim na bivši nivo, ali tako je kako je. Verujem u sebe i nadam se da ću uspeti. Ne bih izlazio na teren da ne želim da pobedim. Niko me sigurno ne tera bičem da igram tenis, volim ovaj sport. Shvatam da nisam na nivou na kome ljudi žele da me vide, kao i ja", zaključio je Novak Đoković.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво