Đoković zaustavljen u drugom kolu Majamija

Đoković – Per 0:2 (3:6, 4:6). Novak Đoković nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Majamiju. Bolji od njega bio je Benoa Per, koji će se u narednom kolu sastati sa Filipom Krajinovićem.

Novak Đoković je tek na momente ličio na onog starog Novaka, što se moglo očekivati posle velike pauze, hiruške intervencije i oporavka. Ovaj meč mogao je da mu posluži da vidi na kom je nivou forme.

Novak je dobro ušao u meč. Delovao je sigurno na svoj servis, prva dva je dobio bez izgubljenog poena. Konstantno je pritiskao protivnika. Međutim, kako je meč odmicao vidljvo je bilo da nema snage. Koncentracija je popustila i sve više je grešio. U sedmom gemu protivnik uspeva da mu oduzme servis, a potom i u devetom čime rešava set u svoju korist.

Drugi set doneo je sličnu sliku. Ponovo je Per prvi stigao do brejka prednosti. Naš teniser uspeva da vrati brejk. Međutim, kada je u desetom gemu protivnik ponovo oduzeo servis našem teniseru prilike za popravni nije bilo.

U trećem kolu Benoa Per će se sastati sa našim Filipom Krajinovićem. 

Tok meča:

21.14 - Kraj meča. Novim brejkom Per stavlja tačku na ovaj meč - 6:4 u drugom setu.

21.08 - Novak lagano osvaja svoj servis gem - 4:4.

21.04 - Novak pokušava da uzvrati, dolazi do prve brejk šanse na meču, koristi je i vraća brejk - 4:3.

21.00 - Ponovo protivnik pritiska i stvara dve vezane brejk šanse, koristi prvu vodi sa 4:2.

20.55 - Oba tenisera sigurna na svoje servise, 2:2.

20.46 - Nakon osvojenog svog servisa Per napada i osvaja tri vezane brejk šanse. Novak uspeva da se odbrani, izjednačenje. Potom naš teniser vezuje još dva poena i nedozvaljava rani brejk - 1:1. 

20.38 - Kraj prvog seta. U narednom gemu na servis našeg tenisera, Novak je imao 40:0, ali Per uspeo da mu oduzme servis i reši set u svoju korist - 6:3.

20.33 - Per u narednom gemu uspeva da potvrdi brejk - 5:3.

20.29 - Pri rezultatu 3:3, Per koristi greške našeg tenisera i napada servis, 0:30, a potom dolazi do dve vezane brejk šanse. Koristi drugu i vodi sa 4.3.  

20.22 - Novi gem sa nulom za našeg tenisera - 3:2.

20.20 - Oba tenisera sigurna na svoj servis, 2:2.

20.07 - Đoković sa nulom osvaja uvodni gem.

20.05 - Počeo je meč.

20.01 - Meč će servisom otvoriti Novak Đoković.

20.00 - Teniseri su izašli na teren, nakon zagrevanja očekujemo početak meča.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво