Krajinović lako do trećeg kola

Filip Krajinović se pobedom nad Britancem Lijamom Brodijem od 2:0, po setovima 6:3, 6:2, plasirao u treće kolo mastersa u Majamiju, gde ga očekuje duel sa Benoa Perom.

Filip Krajinović je opravdao ulogu favorita i lako slomio otpor protivnika. Britanac je pokušavao da se vrati u meč, ali je naš teniser odbio svaki napad i brzo rešio meč u svoju korist. Susret je trajao jedan sat i jedanaest minuta.

Već na samom početku meča, Krajinović je uz dva brejka stigao do prednosti od 3:0, protivnik uspeva da vrati jedan brejk. Potom je set ušao u mirniji period gde su oba tenisera osvajala svoje servise, da bi naš teniser na servis protivnika iskoristio prvu od dve vezane set-lopte za konačnih 6:3 u prvom setu.

Slična slika i u nastavku, ponovo je Krajinović uz dva brejka došao do prednosti od 5:1, da bi u narednom gemu protivnik uspeo da vrati jedan brejk i smanji zaostatak. Već u narednom gemu na servis protivnika naš teniser koristi drugu meč-loptu – 6:2 u drugom setu.

Krajinović će u trećem kolu igrati protiv Benoe Pera.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи