Đoković: Bog uvek zada izazov kada ga najmanje očekuješ

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, posle ispadanja od Japanca Tara Danijela u drugom kolu Indijan Velsa, priznao je da je možda požurio sa povratkom na teren posle operacije lakta.

Đoković je nakon mesec i po dana odigrao prvi meč i odigrao je, za svoje standarde, slabu partiju. Kao posledica stigao je poraz od 109. tenisera sveta – 7:6 (7:3), 4:6, 6:1, pa još na turniru koji je osvojio pet puta.

"Osećao sam se veoma čudno, kao da igram prvi ATP meč... Potpuno sam izgubio ritam, mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam se brzo vratio na teren, ali nisam se osećao dobro", rekao je Đoković.

Kako je naveo, u dogovoru sa timom doneće odluku o narednim nastupima.

"Imao sam operaciju nedavno, nije trebalo da budem u Indijan Velsu. Pravio sam mnogo grešaka, posebno kod bekhenda, na koji sam se uvek oslanjao. Bog uvek zada izazov kada najmanje očekuješ, za to ima razlog", kaže Đoković.

Sledeći po rasporedu je Masters u Majamiju, koji se igra od 21. marta do 1. aprila.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи