Rodžer Federer i Bil Gejts nepobedivi u tandemu

Trenutno najbolji teniser sveta Rodžer Federer u paru sa jednim od najbogatijih ljudi sveta Bilom Gejtsom učestvovao je na humanitarnom egzibicionom turniru u San Hozeu. Rivali na drugoj strani terena bili su im trenutno najbolji američki teniser Džek Sok i novinarka televizije En-Bo-Si Savana Gutri.

Na ovom humanitarnom turniru sakupljeno je više od 2,5 miliona dolara pomoći za obrazovanje dece u Africi.

Federeru i Gejtsu je ovo drugi put da igraju u dublu, jer su već nastupali na humanitarnom turniru u istu svrhu koji su organizovali u aprilu prošle godine u Sijetlu, prenose američki mediji.

Verovatno i zahvaljujući tom iskustvu, tandem Federer-Gejts je odneo pobedu nad američkim dublom, nakon čega su Švajcarac i Sok odigrali egzibicioni duel u kojem je opet slavio najbolji teniser sveta.

I ovim turnirom svetski broj jedan, švajcarski teniser Rodžer Federer priprema se za nastup na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво