Đoković čestitao Federeru povratak na prvo mesto

Srpski teniser Novak Đoković čestitao je Rodžeru Federeru povratak na prvo mesto ATP liste.

Švajcarski teniser Rodžer Federer vratio se na prvo mesto ATP liste posle više od pet godina i sa 36 godina postao najstariji broj jedan u istoriji tenisa. 

"Neverovatno dostignuće, Rodžere! Čestitam porodici i timu na čelu sa Ivanom Ljubičićem", napisao je Đoković.

Švajcarac je poslednji put bio na čelnoj poziciji liste najboljih tenisera sveta u oktobru 2012, a zvanično od ponedeljka ponovo će zasesti na vrh i to kao najstariji igrač kome je to pošlo za rukom.

Rodžer Federer je prvi put u karijeri preuzeo čelnu poziciju na ATP listi pre 14 godina. Bilo je to 2. februara 2004. godine. Tada je u kontinuitetu bio na prvom mestu 237 nedelja, što je najduže vreme koje je neki teniser proveo na tom mestu bez prekida.

 

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи