Ivanovićeva želi da izvuče pouke iz poraza

Prvi nosilac Vimbldona Ana Ivanović, koja je eliminisana od 133. teniserke sveta Đije Ženg ,rekla je da je jako razočarana zbog poraza, ali je istakla da će naučiti nešto iz toga.

"Igrala je zaista dobro i ovo je bio jako težak meč za mene. Razočarana sam zbog poraza, ali i dalje posmatram ovo kao iskustvo iz kojeg mogu nešto da naučim", rekla je Ivanovićeva posle poraza od 0:2 u setovima (1:6, 4:6).

Posle osvajanja Rolan Garosa izbila je na prvo mesto svetske rang liste i tako, kako je rekla, ispunila snove iz detinjstva.

"Poslednje dve nedelje bile su jako emotivne i to je izgleda uzelo danka. Nisam se najbolje pripremila", priznala je Ana Ivanović.

Srpkinja je tako eliminisana samo dan pošto je sa turnira ispala pobednica iz 2004. godine, Ruskinja Marija Šarapova, koju je pobedila 154. sa VTA liste, njena zemljakinja Ala Kudrijavceva.

U muškoj konkurenciji šesti nosilac Endi Rodik poražen je od Janka Tipsarevića, a dan pre toga Novak Đoković je izgubio od Marata Safina.

Žengova je priznala da nije očekivala pobedu.

"Ovo je i za mene iznenađenje. Hvala organizatorima koji su mi uputili naknadni poziv. Samo sam pokušavala da igram najbolje što mogu i sada moram da nastavim tako", rekla je specijalistkinja za dublove, koja je pobedila na Vimbldonu u toj konkurenciji 2006. godine.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво