Zimonjić: Svi igrači su dali maksimum, nadam se jačem sastavu u plej-ofu

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić pohvalio je igrače koji su u prethodna dva dana igrali protiv selekcije SAD i rekao da se nada da ćemo u plej-ofu za ostanak u Svetskoj grupi biti kompletni.

Teniska reprezentacija Srbije, iako bez ključnih igrača, pružila je jak otpor Amerikancima, uprkos porazima.

"Momci su se odlično pokazali. Ovo im je prvi nastup za reprezentaciju, nisu uigran tim, a imali su i teškog protivnika. Borili su se maksimalno, ali Amerikanci su ipak trijumfovali sa 3:1. Jedan brejk smo napravili danas i jedan Duci juče, to dovoljno govori o njihovoj snazi. Pohvalio bih sve igrače da su dali maksimum i sigurno će im koristiti ovo iskustvo", rekao je Zimonjić za RTS.

Srbiju sada očekuje duel plej-ofa za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, a selektor Zimonjić očekuje da u tom meču budemo komletni. 

"I plej-of meč će biti izuzetno jak. Tu su jake reprezentacije u pitanju, ja se iskreno nadam da ćemo biti u jačem sastavu, da će svi igrači biti zdravi, a onda su nam automatski šanse veće. Ovo je bilo fenomenalno iskustvo i veliki podstrek za Milojevića, Zekića i Krstina. Ali, mislim da igrači višeg ranga moraju da nas održe u ovoj grupi, jer biće teško ko god da bude protivnik", smatra Zimonjić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво