Читај ми!

Amerikanci pobedili u dublu za ukupni trijumf

Srbija – SAD 1:3 (7:6, 2:6, 5:7, 4:6). Dubl Srbije nije uspeo da napravi iznenađenje i savlada favorizovane Amerikance. Ovom pobedom protivnik je obezbedio trijumf u duelu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa. Našoj selekciji predstoji borba za opstanak u grupi.

Nikola Milojević i Miljan Zekić pružuli su sjajan otpor favorizovanim protivnicima Rajanu Harisonu i Stivu Džonsonu. Uspeo je naš tim da osvoji prvi set, u nekoloko navrata je i u nastvku zapretio, ipak znatno iskusniji protivnici su uspeli da preokrenu rezultat i stignu do zaslužene pobede.

Srpski dubl je bez respekta prema protivniku ušao u ovaj meč. Hrabro su se borili, a prvi set su osvojili u taj-brejku sa 7:3. Amerikanci su ekspresno izjednačili. Dominirali su u drugom setu, a našim teniserima nisu dozvolili da osvoje poen na njihov servis tokom celog seta.

U trećem i četvrtom setu protivnik je konstantno pritiskao servis naših tenisera. U trećem setu poklekli su tek u 11 gemu, dok su u četvrtom Amerikanci već u trećem gemu stigli do brejka, a potom su rutinski priveli meč kraju.

Našoj podmlađenoj selekciji, bez vrhunskih igrača, predstoji duel za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Tok meča:

18.14 - Kraj meča. Amerikanci dobijaju treći set sa 6:4.

17.26 - Amerikanci bolji u trećem setu - 7:5. Velika borba u trećem setu, amerikanci su konstantno pritiskali servis našeg dubla. Propustili su u četiri gema pet brejk šansi, ali su u 11. gemu uspeli da oduzmu servis našim teniserima. Tokom celog seta protivnik je bio siguran na svoj servis i nije dozvolio srpskom dublu nijednu brejk šansu.

16.26 - Amerikanci osvajaju drugi set sa 6:2. Mnogo bolja igra protivnika u drugom setu. Amerikanci nisu dozvolili našim teniserima da osvoje bod na njihov servis. S druge strane puno grešaka u igri Milojevića i Zekića, što je rezultiralo lako osvojenim setom za Amerikance.

15.58 - Milojević i Zekić dobili prvi set u taj-brejku 7:6 (7:3). Sjajan set za debitante. Milojević i Zekić uspeli su da se suprotstave favorizovanim Amerikancima. Odličnom igrom uspeli su prvo da oduzmu servis protivnicima, imali su i servis za set, u kome im je nedostajalo malo koncentracije. Međutim, kada je set ušao u taj-brejk zaigrali su mnogo bolje od protivnika i lako stigli do trijumfa.

15.10 - Počeo je meč u Nišu ...

15.05 - Uskoro očekujemo početak dubl meča Nikola Milojević i Miljan Zekić sastaju se sa Rajanom Harisonom i Stivom Džonsonom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво