Читај ми!

Halep i Voznijacki u finalu za prvi grend slem i svetski vrh

Rumunska teniserka Simona Halep i Karolina Voznijacki iz Danske igraće u finalu Australijan opena za prvi gren slem trofej u karijeri. Biće to njihov sedmi međusobni duel a odlučivaće ne samo o tituli u Melburnu, već i o prvom mestu na VTA listi.

Simona Halep je do finala u Melburnu došla posle iscrpljujućeg meča i pobede nad Nemicom Angelikom Kerber 6:3, 4:6, 9:7, dok je Voznijacki prethodno savladala najveće iznenađenje turnira, Belgijanku Elis Mertens sa 6:3, 7:6 (7:2).

Pored toga što im trijumf u finalu donosi prvu gren slem titulu, Halep i Voznijacki u subotu boriće se i za čelnu poziciju na VTA listi.

Biće to njihov sedmi međusobni duel, a Voznijacki vodi sa 4:2 u pobedama.

Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 43,2 miliona dolara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво