Читај ми!

Đoković: Lakat nije dobro, imao sam frustrirajuće bolove

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, nakon eliminacije u osmini finala Australijan opena od mladog Korejca Hjeona Čunga, izjavio je da je tokom meča imao jake bolove u laktu i da je situacija veoma ozbiljna.

Đoković, koji je zbog povrede lakta pauzirao šest meseci i vratio se na teren u Melburnu, objasnio je da je krajem prvog seta osetio jake, frustrirajuće, bolove koji su mu mnogo smetali prilikom servisa, ali ne toliko da bi predao meč.

"Nije dobro, situacija je veoma ozbiljna. Sad ponovo moram na snimanje, da sačekam rezultate, pa u dogovoru sa mojim timom vidim šta ću dalje", rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Novak Đoković je poražen u osmini finala od mladog 21-godišnjeg Hjeon Čunga, koji je 58. igrač planete, sa 3:0 (7:6, 7:5, 7:6).

Број коментара 39

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво