Đokovića i Čunga će mimoići melburnsko sunce

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u ponedeljak protiv Korejca Hjeona Čunga u osmini finala Australijan opena, ponovo u večernjem terminu u Melburnu.

Njihov duel na programu je prvi u ovom delu programa na "Rod Lejver areni", što znači da počinje oko devet sati ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Dvojica tenisera su na ovaj način izbegla velike vrućine u Australiji i uslove (od strane mnogih tenisera opisane kao "nehumane") sa kojima se Đoković upoznao protiv Gaela Monfisa, kada je temperatura podloge iznosila čak 69 stepeni.

Biće ovo drugi sudar dvojice tenisera i to ponovo na Australijan openu, nakon što je pre dve godine Đokovich slavio rezultatom 6:3, 6:2, 6:4.

Još jedan srpski predstavnik izlazi na teren i to u osmini finala ženskog dubla. Nina Stojanović i Viktorija Golubić iz Švajcarske sastaju se sa mađarsko-francuskom kombinacijom Timea Baboš/Kristina Mladenović.

Taj duel na programu je oko 4.30, kao treći na "Margaret Kort areni".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво