Đoković: Znam za šta je Monfis sposoban

Novak Đoković govorio je o predstojećem duelu drugog kola Australijan opena protiv Gaela Monfisa i rekao da očekuje težak meč.

Đoković je u prvom kolu lako savladao Donalda Janga, ali je svestan da ga protiv Francuza očekuje mnogo teži zadatak.

"Gledao sam 'hajlajte' iz Dohe i Gael mi deluje fokusiranije nego ikada ranije i mislim da su mnogi jedva čekali da vide njegovu verziju. Svi znamo za šta je sposoban, zna to i on, ali je imao mnogo uspona i padova. Izvrstan je atleta, uživa u velikim mečevima, a ja očekujem težak izazov, pogotovo u ovoj situaciji kada nemam mnogo mečeva iza sebe. Ima samopouzdanja posle titule i sigurno se oseća da mu je ovo šansa da pobedi", rekao je Đoković.

Novak je protiv Janga odigrao prvi meč posle šest meseci pauze zbog povrede lakta, a duel protiv Monfisa na programu je u noći između srede i četvrtka, a ne bi trebalo da počne pre pet časova.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво