Đoković demantovao Britance: Proglasili ste me pohlepnim

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je cela priča oko predloga za povećanje novčanog fonda turnira, kao i o osnivanju novog teniskog sindikata, izvučena iz konteksta.

Prema pisanju britanskog lista Dejli mejl, Đoković je zatražio od čelnika turnira da napuste salu i da je u društvu advokata predlagao osnivanje unije tenisera.

"Pročitao sam tu priču koja je potpuno izvučena iz konteksta. Predstavili ste me kao pohlepnog. Poštujem vaše pravo i slobodu da pišete, ali to nije istina. Retko kada igrači imaju priliku da razgovaraju, bilo nas je oko stotinu u prostoriji, ali nije bilo priča poput one koje spominjete – bojkot i radikalne promene", rekao je Đoković.

"Znam da vi sada želite celu stvar da odvedete nekoliko koraka dalje. Govorite o sindikatu, o bojkotu, o tim radikalnim potezima, ali to nisu bile teme. Nikada nemamo takvu priliku da nas je tako mnogo na okupu i da razgovaramo. Niko nije izbačen iz sobe, sve se odigralo na normalan i ljubazan način. Igrači su želeli da ostanu sami, možda ćemo u budućnosti imati više takvih sastanaka pošto u pojedinačnim razgovorima nikada zapravo ne saznaš šta većina misli", izjavio je srpski teniser.

Novak je takođe demantovao da je predložio povećanje novčanog fonda Australijan opena, kao i da će u protivnom teniseri bojkotovati takmičenje.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво